Putri Regina – Pingin Dadi Koco Lyrics

Lyrics:

Wis ping piro, kowe ngelarani
Wis ping piro, kowe nyidro janji
Kepingin ati ayem urip karo kowe
Nanging tresnoku sering kok sepelek-ke

Wis ping piro, kowe ngelarani
Wis ping piro, kowe nyidro janji
Kepingin ati ayem urip karo kowe
Nanging tresnoku sering kok sepelek-ke

Uwis uwis aku rapopo
Masio loro tetep tak tresno
Aku iki mung pingin
Pingin dadi konco nyadarno tresnomu

Uwis uwis mbok ndang sadaro
Ojo mung pikir nafsu ning donyo
Ojo nggawe kriwikan dadi gerojotan
Guyonan bakal iso dadi tangisan
Kowe getun mburi

Wis ping piro, kowe ngelarani
Wis ping piro, kowe nyidro janji
Kepingin ati ayem urip karo kowe
Nanging tresnoku sering mok sepelek-ke

Uwis uwis aku rapopo
Masio loro tetep tak tresno
Aku iki mung pingin
Pingin dadi konco nyadarko tresnomu

Uwis uwis mbok ndang sadaro
Ojo mung pikir nafsu ning donyo
Ojo nggawe kriwikan dadi gerojotan
Guyonan bakal iso dadi tangisan
Kowe getun mburi

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.



× Jika pembaca melihat ada penggalan lirik lagu yang salah, typo, kurang tepat atau perlu 'disensor' dari lirik lagu ini, beritahu kami untuk mengeditnya melalui komentar di atas!

Ok Google, download mp3, lirik lagu terbaru, lirik TikTok, lagu Tik Tok, lagu Viral terbaru, lagu Like APP, Smule, Spotify, Joox, Itunes, Genius, Azlyrics, musixmatch.