FDJ Emily Young – Ngangen Lyrics


Ngangen Lyrics:
Nong sepine angin wengi
Isun rasakno kangen iki
Kangen hang keliwat jeru
Nong awak riko, nong awak riko

Nong sepine angin dalu
Nggarai sun sing biso turu
Suwi sing tau ketemu
Suwi sing tau ketemu

Masio moto iki merem
Sing biso ndeleng tapi ngerasakaken
Welas isun tolong rungokaken
Jeritan suworo ati nisun

Isun biso ngangen mergo welas
Isun biso ngangen mergo sayang
Gusti sampekno salam iki
Isun mageh ngenteni

Jaluk tulung ojo dibaleni
Roso loro hang koyo gedigi
Cukup isun baen hang ngerasakaken
Cukup isun baen hang ngerasakaken
Isun ngerasakaken

Kembali ke atas.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.



× Jika pembaca melihat ada penggalan lirik lagu yang salah, typo, kurang tepat atau perlu 'disensor' dari lirik lagu ini, bantu kami untuk mengeditnya melalui komentar di atas!