// FDJ Emily Young – TUMAN Lyrics

Lyrics: Basan wes kadong cinta Jebule bocahe ora Tuman…… Tuman… Bendino di gawani Tapi ra gelem ngerabi Tuman… Tuman…. Alasan gong siap mbojo Sek gong […]

// Via Vallen – Pamer Bojo Lyrics

Lyrics: Koyo ngene rasane wong nandang kangen Rino wengi atiku rasane peteng Tansah kelingan kepingin nyawang Sedelo wae uwis emoh tenan Cidro janji tegane kowe […]