// Lirik lagu Liswan – Lungamu Alus

Lirik Lungamu Alus: Kowe sing tak gadhang-gadhang biso sesandhing Nggandheng roso, nggandheng tresno Ora ono wong liyo Kamu yang ku impi-impikan Bisa bersanding Menggandeng rasa, […]