// Eny Sagita – Rembulan Lyrics

Rembulan Lyrics Rembulan ing wengi, tansah anyekseni Endah paras manis, esem lan guyumu Ginambar ing bathin, tan biso nglalekke Yekti kangmas, ora ono liyane.. Tatapan […]