// Suliyana – Sing Mungkin Lyrics

Lyrics: Sing mungkin sun baleni maning Kisah hang wes ngelarani batin Riko dadi gelo mergo isun wes suloyo Pungkasane isun riko tinggalno Saiki buru sun […]