// Reka Putri – Sayang 2 Lyrics

Lyrics: Cobo rungoknoo.. tembang kangenku iki Dewi asmoro tulung omongno aku isih ngenteni ombak segoro.. kok sajak ngelengake nambahi kangenku soyo gedi nganti kepati pati […]